Lucas RAPTOR en venta - Suecia

POA
POA
INFORMACIÓN BÁSICA
Grupo de productosProcesadoras de cultivos y unidades de almacenamiento / máquinas - Otros
Marca / modeloLucas RAPTOR
Año de fabricación2020
Opciones extrasNuevo/sin usar
Ubicación de la máquinaMotala
País
Mascus IDB7008181
FIJACIÓN DE PRECIOS
Precio sin IVAPOA
DETALLES
Calificación general (de 1 a 5)
País de fabricaciónFrancia
Más informaciónEn halmrivare i tre olika utföranden
Raptor-serien är utformad för att monteras på en mängd olika redskapsbärare så att behovet av effektiv halmdistribution kan bli tillgodosett. Raptor finns som buren, bogserad eller för teleskoplastare och är avsedd för rundbalar med en maximal diameter på 2000 mm och fyrkantbalar med en maximal dimension på 1200x1200x2500 mm.

Rivartrumman
Rivartrumman är hydrauliskt driven och möjliggör därmed att ett relativt lågt effektbehov (50 hk) räcker för en effektiv halmrivning. Diametern på rivartrumman gör att materialet inte fastnar och viras runt valsen.

Trumman är konstruerad med fem tandade klingor och 18 tänder däremellan som luckrar upp balen och gör att materialet rivs effektivt. Det blir rena snitt och turbinen matas med ett jämt och kontinuerligt flöde.

Lastluckan
Lastlucka har en rundad design som gör att balen hålls i rätt position och underlättar lastning av rund- och fyrkantsbalar. Tack vare den förstärkta konstruktionen kan lastluckan klara 650 kg.

För att underlätta inspektion av processen finns fotsteg och handtag på sidan av maskinen. Som tillval finns en extra kontrollpanel för luckan och bottenmattan placerad längst bak på sidan av maskinen.

Turbinen
Turbinen skapad som ett homogent stycke och har utrustats med svetsade vingar som gör maskinen stabil och balanserad.

Utloppet har en stor bredd på 330 mm. En skärande platta sitter monterad vid utloppet och hindrar igensättningar, till och med vid arbete med fuktigt material. Detta skapar en överlägsen effektivitet och gör att turbinen kan kastar materialet upp till 15 m på höger sida och 13 m på vänster sida.

Bottenmattan
Bottenmattan är hydrauliskt driven och består av 8 mm kätting med bultade medbringare. Den linjeras med hjälp av muttrarna och därmed klarar den tuffa balar utan att vridas eller förskjutas. Bottenmattan styrs separat från rivarvalsen för att kunna justeras så att halm inte fastnar och skapar oönskade stopp.

Mattan justeras elektriskt med nio hastigheter från 0 till 20 m/minut. Den går att backa när som helst under processen. Det finns också en LED-display med information om de olika hastighetsnivåerna.

Maskincity i Motala AB

 • +46 ...MOSTRAR
  Freespee ofrece la función de devolución de llamadas enviando un mensaje de texto. Si no quieres compartir tu número o recibir un mensaje de texto, se puede usar el formulario de envío de email al cliente.
  Por favor, dígale al vendedor que encontró su máquina en venta en Mascus"
Enviar un correo electrónico

Nombre/apellido del vendedor

 • KLAS-GÖRAN KARLSSON

  Maskincity i Motala AB
  • +46 ...MOSTRAR
   Freespee ofrece la función de devolución de llamadas enviando un mensaje de texto. Si no quieres compartir tu número o recibir un mensaje de texto, se puede usar el formulario de envío de email al cliente.
   Por favor, dígale al vendedor que encontró su máquina en venta en Mascus"
  • Turbinvägen 13, 591 61 Motala, Suecia

Compañía

MASKINCITY I MOTALA AB
12
AÑOS ACTIVO EN MASCUS

Marcas relacionadas

MarcaNúmero de anuncios
John Deere9715
CLAAS5470
New Holland4630
Massey Ferguson2563
Case IH2419

Detalles - Calificación general (de 1 a 5): 5, País de fabricación: Francia