Heli CPCD85-100 G-Serie Diesel-gaffeltrucks

POA
INFORMACIÓN BÁSICA
Grupo de productosMontacargas - otros
Marca / modeloHeli CPCD85-100 G-Serie Diesel-gaffeltrucks
País
Mascus IDFB0CC998
FIJACIÓN DE PRECIOS
Precio sin IVAPOA
DETALLES
Más informaciónInden for kategorien HELI EPF præsenteres hermed HELI CPCD85 og CPCD100 fra G-serien, bestående af en ny-designet serie af 8.5 t - 10 t kapacitets gaffeltrucks. Det nye design sikrer øget komfort, sikkerhed og levetid. Denne serie fås i et bredt udvalg af optioner og tilbehør.

CPCD85-Diesel har en kapacitet på 8.500 kg, et loadcenter på 600 mm, mastehøjden er inkl. bagstøtte 4.420 mm og standardløftehøjde er 3.000 mm. Førerhushøjden er 2.560 mm, den total længde uden gafler er 3.960 mm og bredden er 2.165 mm.

CPCD100-Diesel har en kapacitet på 10.000 kg, et loadcenter på 600 mm, mastehøjden er inkl. bagstøtte 4.415 mm og standardløftehøjde er 3.000 mm. Førerhushøjden er 2.560 mm, den total længde uden gafler er 4.210 mm og bredden er 2.165 mm.

Fokuspunkter for HELI CPCD85-100

- HELI teknologi som sikre lav vibration.
- Maximaltsynsfelt takket være HELI design.
- Høj kørehastighed.
- God betjening på ramper.
- Lavt placeret tyngdepunkt.
- Lange service intervaller.
- Lavt placeret tyngdepunkt.
- Lange service intervaller.
- Kompakt og smidig.

HELI CPCD85 og CPCD100 byder på følgende

Bedre komfort for operatøren

Motor og transmission er monteret således at vibrationer, som overføres til operatøren, effektivt reduceres og derfor minimeres fører træthed betragteligt. Konstruktionen sikrer at køretøjets vibration reduceres med 30 %. Operatøren sikres yderligere komfort da afstanden mellem dobbelthåndtagene og rattet er reduceret. Instrumentpanelet er let at læse og det byder bl.a. på kølevæsketemperatur, brændstofmåler samt forvarmningsanvisning.

Føreren kan endvidere nyde godt af det optimerede pedalsystem hvor bremsepedalen er større og den rummelige plads til benene er forøget. Multifunktionelt sæde øger komforten for føreren, det reducerer vibrationer og man kan justere vægtbalance og justerer for- og baghældningen. Rattet er udstyret med en justeringsmekanisme og er placeret i en passende position, som er let at justere. Det er pålideligt og sikkert. Ratet kan justeres 9 grader frem og tilbage. Endvidere er dækslet fuldstændigt forseglet mellem førerhuset og motorkabinen, og det reducerer førers støj effektivt.

Mere sikker og holdbar

Ved hjælp af impedans komposit lyddæmper reduceres støjniveauet med 5%.

Nyt mast design betyder ekstra godt udsyn takket være mast bredden.

Tre-leds-mast med enkeltkædeanordning og cylinder placeret forrest, reducerer det indvendige plads forbrug fra kæden og reducerer derfor omfanget af blinde vinkler.

Når løftehastigheden holdes konstant, kan det kvantitative pumpesensorstyringssystem reducere gearpumpens forskydning og derved reducere drejningsmomentet på drivpumpen, dette reducere brændstofforbruget.

Gaffeltrucken er med Aluminiumskøler som reducerer fejlfrekvensen, og det er nemt at udskifte køleren, derved holdes vedligeholdelsesomkostninger på et absolutminimum. Ventilator-, køler- og lyddæmperens layout er optimeret, så luftlettere kan passere køleren, herved reduceres motortemperaturen med 20% og transmissionsolie temperaturen reduceresmed 30%.

Let vedligeholdelse og miljøvenlig

Motorhjelmens maksimale åbningsvinkel er op til 80°, så inspektion og vedligeholdelse er meget let og med god plads.

Der anvendes en separat integreret el-boks for at beskyttemod olie, vand, støv og varme. Dette reducerer den elektriske fejlfrekvens betragteligt og det sikrer samtidig let vedligeholdelse.

Overordnet performance

Det elektrohydraulisk vende- og intelligent skiftesystem sikrer en god performance. Det vandafvisende instrumentbræt sikrer endvidere stabilitet. Hydraulikslanger og elektriske ledninger er beskyttet mest muligt.

M. J. Hydraulik ApS

+45 ...MOSTRAR
Por favor, dígale al vendedor que encontró su máquina en venta en Mascus"
Enviar un correo electrónico

Nombre/apellido del vendedor

 • SALGSAFDELINGEN

  M. J. Hydraulik ApS
  • +45 ...MOSTRAR
   Por favor, dígale al vendedor que encontró su máquina en venta en Mascus"
  • Idiomas: Danés, Inglés, Noruego, Sueco, Alemán
  • Boedkervej 2A, 4300 Holbæk, Dinamarca

Compañía

M. J. HYDRAULIK APS
10
AÑOS ACTIVO EN MASCUS

Marcas relacionadas

MarcaNúmero de anuncios
Linde4379
Still1694
Hyster1518
Caterpillar1297
Komatsu794