POA
INFORMACIÓN BÁSICA
Grupo de productosOtras plataformas elevadoras
Marca / modeloBravi Solo Gyps
País
Mascus IDC7E79923
FIJACIÓN DE PRECIOS
Precio sin IVAPOA
DETALLES
Más informaciónTakket være mangeårig ekspertise inden installation af loftsplader / akustikplader / gipsvægge har Bravi opfundet en ekstraordinær løfteanordning certificeret til brug udenlukkende på en Braviisol Leonardo.

Installering af gipsplader på lofte er normalt mindst et to persons projekt: SOLO GYPS gør det meget lettere at montere paneler, spare arbejdskraft og lade én mand alene udføre jobbet. SOLO GYPS begrænser den fysiske belastning ved montering af gipsplader og gør samtidigt jobbet mere sikkert. Løfteanordningen er fremstillet let, elektrisk drevet og med en aftagelig justerbar ramme til at holde og løfte plader, dette giver én mand mulighed for, nemt og enkelt at løfte plader uden hjælp. Monteringen af denne enhed kræver ingen værktøjer, og det er meget hurtig. Når jobbet er færdigt, kan løfteanordningen hurtigt fjernes og derefter opbevares indtil den igen skal i brug, hvorefter liften igen kan benyttes som almindelig mandskabslift.

Total vægt af den komplette løfteanordning er 45 kg. Holderen/rammen kan justeres således den kan holde paneler på en længde op til 3,65 meter, løfteanordningen kan sænkes ned til gulvet, dette for nem pålæsning. Løfteanordningen kan løfte op til 40 kg. ad gangen.

Bemærk at for at benytte denne anordning kræves en Braviisol Leonardo lift, hvorpå den kan monteres.

Fastgørelsen kan justeres til tre forskellige højdepositioner, dette for at gøre plads til at selv den højeste mand kan stå under pladerne og montere dem.

Løfteanordnignen aktiveres direkte fra platformen - med et tryk på én knap, bevæger løfteanordningen sig op på sporet i overheadpositionen og holder gipspladen på det korrekte sted, således håndværkeren frit kan skrue pladen på plads.

Bemærk at der for at benytte Braviisol Solo-Gyps kræves en Braviisol Leonardo mandskabslift, denne medfølger ikke i prisen på Solo-Gyps, men skal køres særskilt.

M. J. Hydraulik ApS

 • +45 ...MOSTRAR
  Por favor, dígale al vendedor que encontró su máquina en venta en Mascus"
Enviar un correo electrónico

Nombre/apellido del vendedor

 • SALGSAFDELINGEN

  M. J. Hydraulik ApS
  • +45 ...MOSTRAR
   Por favor, dígale al vendedor que encontró su máquina en venta en Mascus"
  • Idiomas: Danés, Inglés, Noruego, Sueco, Alemán
  • Boedkervej 2A, 4300 Holbaek, Dinamarca

Compañía

M. J. HYDRAULIK APS
11
AÑOS ACTIVO EN MASCUS

Marcas relacionadas

MarcaNúmero de anuncios
Caterpillar34207
Volvo8961
Liebherr8785
Komatsu7088
JCB4321

Detalles - Altura de trabajo: