Böcker AK 46/6000 lastbilkran/lastbillift en venta - Dinamarca

POA
POA
INFORMACIÓN BÁSICA
Grupo de productosOtros
Marca / modeloBöcker AK 46/6000 lastbilkran/lastbillift
País
Mascus ID86845C33
FIJACIÓN DE PRECIOS
Precio sin IVAPOA
DETALLES
Más informaciónBöcker AK 46/6000 er en lastbilkran der byder på 6 tons kapacitet og 46 meters løftehøjde.

Böcker AK 46/6000 kombinerer maksimal rækkevidde og nyttelast op til 6.000 kg på en kompakt truck på 18-26 t, denne model giver brugeren en stærk kombination af ydeevne, enormt arbejdsområde og fantastisk effektivitet.

Denne model har en maksimal mekanisk udskydelse på 44 meter og den overgår alle de andre Böcker lastbilkraner. Ved at montere en mekanisk forlængelse, der let kan fastgøres med to bolte, kan denne kran endda forlænges op til en maksimal længde på imponerende 46 m.

Med en maksimal rækkevidde på 39 meter med 250 kg nyttelast eller på 26 m med 1.000 kg nyttelast imponerer denne kran med et ekstremt stort arbejdsområde. Som option kan denne kran leveres som ahy-version med en hydraulisk udskydelig Jib.

Den daglige brug af denne kran er ganske enkelt en sand fornøjelse, den har et fantastisk arbejdsområde, den er enormt effektiv, fleksibel og anvendelig.

Den forholdsvis lave egenvægt tillader montering på en 18 eller 26 t lastbil. AK 46/6000 PLC imponerer derfor ikke kun af lav egenvægt og gunstige brændstofforbrug, kranen er også ekstremt smidig takket være sin kompakte og lette konstruktion. Selv under udfordrende forhold, forbløffer AK 46/6000 PLC ved at overgå operatørens forventninger til køreegenskaber såvel som præcis manøvrering.

På grund af solid konstruktion og førsteklasses udførelse viser denne kran sin maksimale pålidelighed ved brug under selv de hårdeste projekter på udfordrende byggepladser. AK 46/6000 PLC forbliver en pålidelig assistent, der vil være ved din side, den vil til enhver tid give maksimal ydelse og effektivitet.

Foruden maksimal komfort og sikkerhed giver alu-kranen AK 46/6000 PLC desuden en overlegen effektivitet og udnyttelse af det maksimale arbejdsområde for hvert projekt.

Den nye radiostyring med fuld farvevisning og valgfri kamerateknologi sikrer desuden en nem og sikker brug af alle kranfunktioner. Sidst men ikke mindst kan denne kran naturligvis også omdannes til en billift, dette takket være Easy-Lock-System uden brug af værktøj.

Professionel Böcker kvalitet er din garanti for sikkerhed ved arbejde i højden.

M. J. Hydraulik ApS

+45 ...MOSTRAR
Por favor, dígale al vendedor que encontró su máquina en venta en Mascus"
Enviar un correo electrónico

Nombre/apellido del vendedor

 • SALGSAFDELINGEN

  M. J. Hydraulik ApS
  • +45 ...MOSTRAR
   Por favor, dígale al vendedor que encontró su máquina en venta en Mascus"
  • Idiomas: Danés, Inglés, Noruego, Sueco, Alemán
  • Boedkervej 2A, 4300 Holbæk, Dinamarca

Compañía

M. J. HYDRAULIK APS
10
AÑOS ACTIVO EN MASCUS

Marcas relacionadas

MarcaNúmero de anuncios
Caterpillar34207
Volvo8961
Liebherr8785
Komatsu7088
JCB4321