Böcker AK 52 lastbilkran/lastbillift en venta - Dinamarca

POA
POA
INFORMACIÓN BÁSICA
Grupo de productosOtros
Marca / modeloBöcker AK 52 lastbilkran/lastbillift
País
Mascus ID52ADC914
FIJACIÓN DE PRECIOS
Precio sin IVAPOA
DETALLES
Más informaciónBöcker AK 52 er en lastbilkran der byder på 12 tons kapacitet og 55 meters løftehøjde.

Böcker AK 52 kombinerer maksimal rækkevidde og nyttelast op til 12.000 kg på en kompakt truck på 26-32 t.

Med en maksimal nyttelast på 12 t, en bomlængde på 52 m (opt. 55 m) og en enestående rækkevidde sætter Böcker-kranen AK 52 nye standarder i 26 t-klassen som 3-aksel og i 32 t-klassen som 4 -aksel.

Den sandsynligvis mest kraftfulde kran i aluminiumstålkonstruktion på markedet kan løfte 3.000 kg på 31 m med en rækkevidde på 17 m.

Den radiostyrede og fuldt hydraulisk udtrækkelige jib kan bære en vægt på op til et ton, selv i vandrette og udvidede positioner. For at sikre endnu mere effektivt arbejde kan jib’en udvides i enhver bomstilling med belastninger på op til et ton eller en belastet arbejdskurv fastgjort takket være kraftig cylinderteknologi.

På trods af sin enorme ydeevne gør bagakselstyringen på AK 52 den ekstremt manøvrerbar og udstyrer den med fremragende køreegenskaber. Takket være det kompakte design og den lille svingradius er den også meget fleksibel i trange rum. Selv når den maksimale rækkevidde er nået, er svingningsradius kun 2,2 m, og A-rammen stikker højst 0,9 m ud over køretøjets ramme, fordi kranen ikke behøver at være udstyret med udtrækkelige modvægte.

Lastbilkranen AK 52 når også nye dimensioner, når den konverteres til en lastbillift. Optionen arbejdskurv, er specielt udviklet til AK 52, er designet til en 600 kg nyttelast og kan forlænges hydraulisk til en rækkevidde på 3,5 m og roteres gennem 400 ° under drift. Takket være Easy-Lock-System kan kranen omdannes til brug som arbejdsplatform/lift på meget kort tid uden brug af værktøj.

Slanger og kabler på AK 52 er installeret inde i hovedbommen og i jiben, hvilket giver den beskyttelse mod udefra kommende påvirkninger og skader. Slanger og kabler til støttebenene er beskyttet inde i støttebenskonstruktionen.

Professionel Böcker kvalitet er din garanti for sikkerhed ved arbejde i højden.

M. J. Hydraulik ApS

+45 ...MOSTRAR
Por favor, dígale al vendedor que encontró su máquina en venta en Mascus"
Enviar un correo electrónico

Nombre/apellido del vendedor

 • SALGSAFDELINGEN

  M. J. Hydraulik ApS
  • +45 ...MOSTRAR
   Por favor, dígale al vendedor que encontró su máquina en venta en Mascus"
  • Idiomas: Danés, Inglés, Noruego, Sueco, Alemán
  • Boedkervej 2A, 4300 Holbæk, Dinamarca

Compañía

M. J. HYDRAULIK APS
10
AÑOS ACTIVO EN MASCUS

Marcas relacionadas

MarcaNúmero de anuncios
Caterpillar34207
Volvo8961
Liebherr8785
Komatsu7088
JCB4321