Oil & Steel Snake 2010 H PLUS / Nissan NT400 35.12

Precio sin IVA
1,546,341 MXN
INFORMACIÓN BÁSICA
Grupo de productosPlataformas sobre camión
Marca / modeloOil & Steel Snake 2010 H PLUS / Nissan NT400 35.12
Año de fabricación2017
País
Dinamarca
Mascus IDB001B535
FIJACIÓN DE PRECIOS
Seleccione una moneda
Precio sin IVA1,546,341 MXN
IVANo incluye IVA reclamable
Precio con IVA-
DETALLES
Más informaciónSnake PLUS er en serie med dobbelt pentograf bomme installeret på 3,5 tons chassis (bortset fra Snake 2815 PLUS som kan installeres på køretøjer med minimum 6 tons). Den dobbelte pantograf giver i forhold til teleskop leddet mulighed for at udføre “plumb line” bevægelser, dvs. op / ned bevægelser efter en helt lige linje, hvilket sparer meget tid, især når platformen bruges til at rense facader eller lignende. Snake PLUS adskiller sig fra andre produkter ikke kun for sin enestående præstation og udstyr, men også fordi det er den mest kompakte serie på markedet, for eksempel Snake 2010 H PLUS (20 m arbejdshøjde med 250 kg kapacitet) har en højde når den er i transport-position på kun 2,4 m.

Gennem de seneste år har Oil & Steel været igennem en stor omlægning af deres produktsortiment, dette for at opgradere kvalitets niveauet, således de nu kan konkurrere både kvalitets og performancemæssigt med selv de bedste lifte på markedet, herunder nogle af de mange forbedringer:

Sidste nye skud på stammen af lastbilmonterede lifte fra Oil & Steel er Snake 2010 Plus H, den NYE Snake 2010 Plus H er med sine 20 meters arbejdshøjde, både lettere, mere kompakt og har højere kurv-kapacitet end den ”gamle” Snake.

Med hensyn til maling, er der også sket store forbedringer, støttebenene og support-rammen er behandlet med zink-primer, lift-delen er antirust-behandlet (Cataphoresis, 20/30 microns) og derefter malet med hvid maling (120 microns). Dette er testet til at være 1.000 timers resistent over for saltvandståge. Selv boltene er udskiftet til bolte af bedre kvalitet, således de nu er rustfrie. Som option kan man yderligere tilkøbe optionen med afrunding af alle skarpe kanter således liften er ekstra beskyttet mod fremtidige rustangreb.

Snake 2010 H Plus er monteret på Nissan Cabstar chassis med en akselafstand på kun 2900 mm, den ”gamle” var monteret på 3400 mm chassis, dette giver nu en total længde på kun 5.9 meter, mod førhen 6.3 meter, dette gør liften langt lettere at manøvrere i bybilledet.

Snake 2010 Plus H, har 4 støtteben, af typen H, hvor den førhen havde støtteben af typen A. Støttebenene fortil køres op/ned mens de er inden for chassis rammen, som standard trækkes de ud manuelt før end de køres op/ned, liften som tilbydes i dette tilbud har monteret optionen med hydraulisk udskydning af støtte-benene fortil. Dette bevirker at liften har 2 arbejdsområder, et hvor alle 4 støtteben er kørt lige ned og et hvor støttebenene fortil er trukket ud.

Støttebenene betjenes som standard under laddet men som option kan man tilkøbe automatisk opstilling der betjenes fra kurven.

Med op til 250 kg kurvelast og støttebenene lige ned hele vejen rundt, er udrækket op til ca. 5.8 m, mens det med op til 120 kg kurvelast er op til ca. 7.8 meter.

Med op til 250 kg kurvelast og støttebenene trukket ud fortil, er udrækket op til ca. 8 meter, mens det med op til 120 kg kurvelast er op til ca. 10.2 meter.

På den hydrauliske front er der også sket store forbedringer, alle komponenter er samlet ét sted under laddet, herunder også nødsænkningspumpen, der førhen var over laddet. Lift-funktionerne styres fra enten kurven eller under laddet, begge steder betjenes liften med hydraulisk håndtag, hvilket er det mest driftssikre som findes, dette igen for at minimere risikoen for driftstab.

Sidst men ikke mindst så er både elektroniske komponenter og software i liften, som førhen var italiensk, nu udskiftet med software og komponenter fra den tyske producent MOBA. Liften fået ganske enkelt fået et kæmpe kvalitetsløft – kvaliteten er nu på højde med selv de dyreste lifte på markedet.

Teknisk beskrivelse af Oil & Steel Snake 2010 Plus H:

Fuld hydraulisk styring fra kurven = drifts sikkert!
MOBA elektroniske komponenter.
Kraftudtag med elektronisk tilkobling og automatisk frakobling.
40 ltr. Brændstof tank.
Udlæg beregnes alt efter last i kurven.
Elektronisk overbelastningssensor.
Automatisk start-up og sluk af bilens motor fra liften.
Hydraulisk kurvrotation 90° højre + 90° venstre.
Hydrauliske slanger og el-kabler er trukket inde i bommene.
To personers alu kurv med målene: 140 x 70 x h 110 cm.
Kontrolpanel i kurven samt på siden af chassis.
Timetæller.
Skridsikkert dæk på chassis.
Håndpumpe til nødsænkning.
Dokumentmappe til liftjournal i kurven.
220V strømudtag i kurven.
Nødstop knap til afbrydelse af motor.
Øjer til fastgørelse af sikkerhedsline i kurven.
Advarselslys i kabinen (lyser ved indkoblet kraftudtag og støtteben uden for chassis rammen).
Akustisk signal som lyder når kraftudtag er slået til.

M. J. Hydraulik ApS

+45 ...MOSTRAR
Por favor, dígale al vendedor que encontró su máquina en venta en Mascus"
Enviar un correo electrónico

Nombre/apellido del vendedor

 • SALGSAFDELINGEN

  M. J. Hydraulik ApS
  • +45 ...MOSTRAR
   Por favor, dígale al vendedor que encontró su máquina en venta en Mascus"
  • Idiomas: Danés, Inglés, Noruego, Sueco, Alemán
  • Boedkervej 2A, 4300 Holbæk, Dinamarca

Compañía

M. J. HYDRAULIK APS
9
AÑOS ACTIVO EN MASCUS

Marcas relacionadas

MarcaNúmero de anuncios
Caterpillar34207
Volvo8961
Liebherr8785
Case3864
John Deere2318
Detalles - Altura de trabajo: