Duler d.o.o.

Pameče 92b
2380 Slovenj Gradec
Eslovenia
Mostrar número
Mostrar número de fax
Sitio webEnlace al sitio web

Servicios de la compañía por Duler d.o.o.

 • Maquinaria nueva

Descripción de la empresa

Duler d.o.o je družinsko podjetje ustanovljeno leta 1986. Skozi čas se je podjetje iz manjše obrtne delavnice razvilo v podjetje z 20 zaposlenimi in cca 1,7 mio EUR prihodkov letno. Na domačem in predvsem tujem trgom poslujemo že dobra dva desetletja in tako s pomočjo dolgoletnih izkušenj kljubujemo izzivom 21.stoletja. Glavna dejavnost podjetja je izdelava in mehanska obdelava raznih konstrukcij, strojev in zvarjencev. Z dobrim in korektnim delom smo si ustvarili ugled in pridobili stalne poslovne partnerje. Naš cilj, je kar se da najbolj ustreči potrebam in željam kupcev. Večina naših proizvodov se posredno ali neposredno izvozi na tuje trge (Avstrija, Nemčija,EU,..).

Za zagotavljanje kakovosti ima podjetje Duler d.o.o. vzpostavljen sistem vodenja kakovosti po ISO 9001:2008 pri neodvisni instituciji TÜV SÜD.

Že dve desetletji skupaj s poslovnimi partnerji razvijamo, proizvajamo in vzdržujemo široko paleto izdelkov. Uspehe na tujih in domačih trgih nam je omogočilo vztrajanje pri doseganju vrhunske kakovosti v vseh pogledih, tako na tehnični ravni izdelkov, kot tudi pri krepitvi korektnih poslovnih odnosov s poslovnimi partnerji in strankami. Z nenehnim investiranjem v sodobne stroje in nove proizvodne prostore skrbimo za varno in okolju prijazno delovno okolje.

- Jeklene konstrukcije,
- traktorske nadgradnje,
- transportni vozovi,
- zvarjenci.

Anuncios de Duler d.o.o. en Mascus

   Encontrar la ruta a Duler d.o.o.

   Enviar un mensaje a Duler d.o.o.

   Palabras clave

   • jeklene konstrukcije
   • traktorske nadgradnje
   • transportni vozovi
   • zvarjenci
   • komunalna oprema

   Esta es la página de la compañía Duler d.o.o. localizada en Eslovenia, Koroška, Slovenj Gradec.

   La empresa presta servicios de: maquinaria nueva.

   La compañía se especializa en jeklene konstrukcije, traktorske nadgradnje, transportni vozovi, zvarjenci, komunalna oprema.