Logistica LTD

Равно поле зад завод Верила кв.Верила
2129 Равно поле
Bulgaria
Mostrar número
Mostrar número de fax
Sitio webEnlace al sitio web

Servicios de la compañía por Logistica LTD

 • Maquinaria usada
 • Maquinaria nueva

Descripción de la empresa

"Логистика" ЕООД е компания, специализирана в продажба и сервиз на нови и втора употрeба мото-, газо- и електрокари, странични електрически подемници, палетни колички, специализирана подемна техника за извънгабаритен товар и подемна техника с тристранна обработка.

Предлагаме широк спектър от различни модели подемна складова техника на водещи марки кари на световния пазар. Стремежите на "Логистика" ЕООД са максимално да удовлетвори изискванията и да улесни клиентите като им предложи проектиране и подбор на точната машина, доставка, гаранционен и извънгаранционен сервиз. За всички машини предлагаме гаранция и план за сервизно обслужване и поддръжка.

Компанията е производител на разнообразни модели мобилни рампи, с товароносимост от 7 и 10 тона, които са съобразени с начина на работа на клиента. Мобилните рампи са едно от най-модерните решения за транспортната логистика, които съкращават времето на товаро-разтоварните операции.

"Логистика" ЕООД е фирма с иновационни решения във вътрешнофирмения транспорт и логистика. Разполагаме с квалифициран персонал и сервизни инженери, който могат да Ви насочат към правилния избор на Вашата подемна техника и съоръжения, които напълно ще се вместят и спомогнат за обслужването на Вашата дейност.
Посочете вашите изисквания за машина и в най-кратък срок ще получите конкретна оферта и техническо описание.

Ние предлагаме коректно и дълготрайно сътрудничество.

Anuncios de Logistica LTD en Mascus

   Encontrar la ruta a Logistica LTD

   Enviar un mensaje a Logistica LTD

   Esta es la página de la compañía Logistica LTD localizada en Bulgaria, Sofia, Равно поле.

   La empresa presta servicios de: maquinaria usada y maquinaria nueva.