ΕΘΝΙΚΗ LEASING ΑΕ

Λ.ΑΘΗΝΩΝ 128-132
10442 ΑΘΗΝΑ
Grecia
Mostrar número
Mostrar número de fax
Sitio web:Enlace al sitio web

Servicios de la compañía por ΕΘΝΙΚΗ LEASING ΑΕ

 • Maquinaria usada

Descripción de la empresa

Η ΕΘΝΙΚΗ ΛΗΖΙΝΓΚ ΑΕΧΜ είναι η εταιρεία Χρηματοδοτικής Μίσθωσης του Ομίλου της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ με πολυετή δραστηριότητα και δυναμική παρουσία στο χώρο της Χρηματοδοτικής Μίσθωσης (leasing) και της Μακροχρόνιας Λειτουργικής Μίσθωσης. Ως Θυγατρική του Ομίλου της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ αντλεί από αυτόν όλα τα πλεονεκτήματα της πρώτης δύναμης στην Τραπεζική αγορά, εξασφαλίζοντας παράλληλα μεγάλη ευελιξία στην εξυπηρέτηση των πελατών της.

Η ΕΘΝΙΚΗ ΛΗΖΙΝΓΚ ΑΕΧΜ απευθύνεται σε πελάτες ενεργούς σε κάθε τομέα της οικονομικής δραστηριότητας, με έμφαση στη βιομηχανία, βιοτεχνία, εμπόριο, υπηρεσίες, κατασκευές και ελεύθερους επαγγελματίες. Με υψηλής ποιότητος ανθρώπινο δυναμικό, προσφέρει λύσεις που υπηρετούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα επενδυτικά σχέδια των πελατών της.

Στις δυνατότητες της ΕΘΝΙΚΗ ΛΗΖΙΝΓΚ ΑΕΧΜ περιλαμβάνεται η σύναψη κάθε είδους σύμβασης χρηματοδοτικής μίσθωσης κινητού εξοπλισμού, οχημάτων και επαγγελματικών ακινήτων, καθώς και σύμβασης μακροχρόνιας λειτουργικής μίσθωσης επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα σύναψης σύμβασης χρηματοδοτικής μίσθωσης για εξοπλισμό επενδύσεων που εντάσσονται στους Αναπτυξιακούς Νόμους. Ετσι, μπορούν να καλυφθούν όλες οι ανάγκες μίας επιχείρησης σε καινούργιο ή μεταχειρισμένο εξοπλισμό, που αφορά μεμονωμένα μηχανήματα έως γραμμές παραγωγής, μηχανογραφικά συστήματα, εξοπλισμό γραφείου, οχήματα παντός τύπου, μηχανήματα έργου κλπ, με ευνοϊκό κόστος χρήματος.

Anuncios de ΕΘΝΙΚΗ LEASING ΑΕ en Mascus

   Encontrar la ruta a ΕΘΝΙΚΗ LEASING ΑΕ

   Enviar un mensaje a ΕΘΝΙΚΗ LEASING ΑΕ

   Esta es la página de la compañía ΕΘΝΙΚΗ LEASING ΑΕ localizada en Grecia, Αττική, ΑΘΗΝΑ.

   La empresa presta servicios de: maquinaria usada.